Privélessen op goed afgerichte paarden


Les op maat, zoals dat bij JOU past!Privé rijlessen

Leoni verzorgt uitsluitend één op één rijlessen, geen groepslessen. De focus ligt niet op een ‘quick fix’ maar op het leggen van een goede basis en het bevestigen van de juiste patronen.

Leer paardrijden op een echt fijne plek voor mens én paard in plaats van op een paardenfabriek. Jouw persoonlijke proces staat centraal. Daarbij verliezen we nooit de aandacht voor het paard uit het oog.

Bij Paard en Balans leer je écht goed paardrijden met gevoel, balans en aandacht voor jezelf én je paard. Paardrijden is meer dan alleen “blijven zitten op een paard” en “de baas zijn” en je paard “laten doen wat jij wil”. Je ontdekt hoe je kan rijden zonder dwang, in harmonie met je paard.

Tarieven:
€ 30,00 voor 30 minuten
€ 45,00 voor 45 minuten

Over Leoni

Leoni Springer (1981, Leiderdorp) heeft haar studie Psychologie aan de Universiteit Leiden met succes afgerond met als afstudeerrichting ‘Child and Adolescent Psychology’. Daarna volgde zij de Postgraduate opleidingen EAT (Equine Assisted Therapy) aan de Artevelde Hogeschool Gent en EAGALA (Equine Assisted Growth And Learning Association). Verder is ze gecertificeerd trainer ‘Paardenkracht voor pubers’ en volgt ze regelmatig bijscholing bij het Centrum voor Paardencoaching.

Leoni heeft ruim 30 jaar ervaring met paarden. Ze traint paarden en rijdt dressuurwedstrijden op hoog niveau (Subtop). Ze heeft daarnaast het diploma ORUN instructeur 2e fase op zak van de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond). Verder volgde zij diverse cursussen ethologie en gedrag van paarden.

Inmiddels heeft Leoni samen met haar paarden al honderden mensen gecoacht en inzicht gegeven in zichzelf.