Locatieverhuur

Op zoek naar een fijne hippische locatie in Haarlem?

Bij Paard en Balans vind je een kleinschalige stal in een rustige en idyllische omgeving. Er zijn 15 stallen, maar het grootste deel van de tijd leven de paarden heerlijk buiten in kuddeverband op de weide of in de paddock. Het is mogelijk de gehele locatie af te huren voor bijvoorbeeld coachingssessies of andere paardgerelateerde cursussen, workshops en activiteiten. De hele accomodatie staat u dan ter beschikking inclusief gebruik van paarden en het aanwezige spelmateriaal.

De accomodatie is gunstig gelegen aan de rand van Haarlem en zeer gemakkelijk aan te rijden vanaf de snelweg. De stal zelf is een oase van rust en natuur. De paarden staan ’s zomers in kuddeverband op de weide en ’s winters in de paddock. De paarden worden door Paard en Balans ingezet voor coaching en zijn daardoor ook goed bekend met verschillende in te zetten materialen. Op stal vinden geen manege activiteiten plaats en er staan ook geen paarden in pension, waardoor rust voor paard en mens gegarandeerd is. Tijdens de momenten dat de locatie verhuurd is, vinden er ook geen andere activiteiten plaats, wat ook de privacy ten goede komt.

U kunt uw sessies laten plaatsvinden in de gedraineerde buitenrijbaan die op te delen is in kleinere stukken of op het land te midden van de kudde. Verder is de accomodatie van alle gemakken voorzien, zoals toilet, keuken en verwarming. Spelmaterialen zijn aanwezig. Voor uw voor- en na besprekingen kun u gebruik maken van het gezellige naastgelegen tuinhuisje met houtkachel. Bij grotere groepen kunt u gebruik maken van de kantine gelegen op 125 meter van de stal. In deze kantine zijn toiletten, een douche, bar en professionele keuken aanwezig. Ook parkeren is geen probleem.

De gehele locatie van Paard en Balans is per uur, dagdeel of dag af te huren tegen 30% van uw inkomsten.

Het adres:

Paard en Balans
Boerhaavelaan 72
2035 RC Haarlem