Bedankt voor je aanvraag!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om het kennismakingsgesprek in te plannen.

Uit je hoofd en terug naar jezelf

Ben jij op een punt in je leven gekomen waarop je vast loopt? Moet je moeilijke keuzes maken? Werk je te veel en/of ben je gestrest? Heb je problemen binnen je relaties? Of zijn er andere situaties die je graag met iemand wil bespreken?

Boek dan een sessie en ervaar de kracht van paarden coaching. Een unieke en doeltreffende werkwijze waarbij psychologische hulp gecombineerd wordt met coachingspaarden.

De combinatie van het bespreken van je huidige problematiek en vraagstukken en het omgaan met de coachingspaarden maakt dat je al in de eerste sessie concrete stappen kunt zetten.


Jezelf zijn en jezelf vertrouwen

Herken jij je in onderstaande uitdagingen?

 • Je hebt moeite om anderen te vertrouwen
 • Je durft niet 100% jezelf te zijn
 • Je zet regelmatig een masker op
 • Je maakt jezelf klein
 • Je wilt zo min mogelijk opvallen
 • Je vertrouwt jezelf niet
 • Je zit continu in je hoofd
 • Je hoofd zit vol – je denkt alleen maar

Dan is paarden coaching een uitkomst voor jou. Samen werken we aan jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld. Om meer rust te krijgen in je hoofd. Inzicht te krijgen in jezelf. Om je authentieke zelf te kunnen zijn.

coaching en psychologische hulp

Krijg inzicht in jezelf, anderen en het leven!

Een coaching sessie

Je reis begint bij een losse coaching sessie; zo kun je zonder zorgen vertrouwd raken met mij als psycholoog en coach én met de paarden als coaches.

Een sessie start met een gesprek waarin we jouw specifieke coach- of hulpvraag bespreken.

 • Een sessie start met een gesprek waarin we jouw specifieke coach- of hulpvraag bespreken en hier dieper op ingaan.
 • Vervolgens is het tijd om met de paarden aan de slag te gaan. In de bak met een of enkele van de coachingspaarden. Je krijgt eenvoudige opdrachten en vragen om uit te voeren in de bak. Al dan niet met de paarden.
  Doordat paarden als het ware een spiegel zijn, kunnen zij je direct coachen op de punten waar behoefte aan is.
 • Afsluitend hebben we nog een gesprek waarin we de ervaringen met de paarden en jouw coach- of hulpvraag verder bespreken.
  In de meeste gevallen geef ik je op basis daarvan direct handige tools en opdrachten mee om thuis mee aan de slag te gaan.

De voor- en nabespreking vinden plaats in een gemoedelijke huiselijke sfeer. De sessie met het paard vindt buiten in de paddock plaats.
Tijdens de sessie zijn er geen andere activiteiten op stal waardoor je privacy is gewaarborgd. In het natuurgebied naast de stal kun je na de sessie indien gewenst heerlijk wandelen.

Wil je na de sessie vaker terugkomen? Dan maken we een maatwerktraject voor jouw hulpvragen met een looptijd van 10 weken en 11 sessies in totaal (online en fysiek).

paarden coach

Vergoeding vanuit de verzekering

De kosten voor een losse sessie bedragen 119 euro.

De psychologische hulpverlening bij Paard en Balans wordt door de meeste verzekeringen deels vergoed vanuit aanvullende verzekering.
Informeer bij je verzekeraar of je recht op vergoeding hebt. Je kunt hiervoor de volgende codes gebruiken: AGB Hulpverlener 90111311 – AGB Praktijk 90070180.

Neem contact op

Heb jij een hulp- of coachvraag en wil je een sessie inboeken, of heb je specifieke vragen over de mogelijkheden?
Vul het formulier in en ik neem contact met je op.