Inzicht in jezelf, anderen en het leven!


Laat onze paarden je helpenCoaching

Ben jij op een punt in je leven gekomen waarop je vast loopt? Moet je moeilijke keuzes maken? Werk je te veel en/of ben je gestresst? Heb je problemen binnen je relaties? Of zijn er andere situaties die je graag met iemand wil bespreken?

Wil je samen met een bijzondere coach op zoek naar inzichten en mogelijke oplossingen? Een bijzonder getalenteerde coach die jou niet veroordeelt? Een coach bij wie je puur jezelf kan zijn? Een coach zonder eigen interpretaties. Een coach die puur terug geeft wie jij bent en waar je knelpunten zitten!

Ik wil jou graag in contact brengen met deze bijzondere coach: HET PAARD.
Wil jij een coachingssessie met één van mijn lieve coachingspaarden en samen met mij op zoek gaan naar die nieuwe inzichten en oplossingen? Maak dan snel een afspraak met mij en de paarden!

Losse coachingssessie
Het onderwerp van de sessie is gebaseerd op jouw eigen specifieke coach- of hulpvraag.

Stop met piekeren
3 sessies, waarin je leert hoe je het piekeren een halt toe kunt roepen en meer in het hier en nu kunt leven.

Inzicht in jezelf
3 sessies, waarin je inzicht krijgt in je eigen reactiepatronen en of deze handig zijn of juist niet.

Ontwikkel je leiderschap
3 sessies, waarin je inzicht krijgt in jouw manier van communiceren en leiding geven én gaat oefenen met andere vormen van leiderschap.

Tarieven*
Losse coachingssessie: € 150,-
Stop met piekeren pakket: € 375,-
Inzicht in jezelf pakket: € 375,-
Ontwikkel je leiderschap pakket: € 375,-
*Prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW; voor zakelijke klanten exclusief BTW.

De voor- en nabesprekingen vinden plaats in een gezellige huiselijke sfeer, al dan niet bij de kachel. De coachingssessie met het paard vindt buiten in de paddock plaats. Tijdens de coachingssessie zijn er geen andere activiteiten op stal waardoor de privacy is gewaarborgd. In het natuurgebied naast de stal kan je na de sessie nog even heerlijk wandelen, voordat je weer verder gaat met het leven van alledag.

Over Leoni

Ik ben sinds kinds af aan in de weer met pony’s en paarden. Al snel kwam er een eigen pony genaamd Boy en ik vond het verzorgen en rijden van hem heerlijk. Later kwam daar ook de fascinatie bij voor de ethologie van paarden: Hoe leren paarden eigenlijk? Hoe werkt hun brein? Hoe leren ze met ons mensen communiceren en omgaan? Waarom reageren ze zoals ze reageren?  Veel cursussen en verdieping volgden. 

Het brein van mensen vind ik net zo interessant. Dus na een kleine zijsprong via de opleiding Italiaanse Taal en Cultuur, heb ik de opleiding Psychologie aan de Universiteit Leiden afgerond. In die tijd gaf ik als bijbaan al paardrijlessen op maneges en privélessen aan mensen met een eigen paard. Onder andere gaf ik les aan een meisje met veel last van hevige stemmingswisselingen. Toen haar moeder hoorde dat ik psycholoog was, vroeg ze of ik haar dochter dan ook equitherapie kon geven. Want ze waren op zoek naar een equitherapeut.

Vanaf dat moment ging er een wereld voor mij open en had ik echt mijn passie gevonden. Er bleek een hele stroming te bestaan die de psychologie combineert met paarden! Ik heb toen direct gesolliciteerd voor de opleiding Equine Assisted Therapy in het Belgische Gent en werd toegelaten. Na het afronden van deze opleiding ben ik gestart met mijn bedrijf Paard en Balans.

Toentertijd stond dit werk nog in de kinderschoenen, maar inmiddels genieten zowel paard geassisteerde therapie als paard geassisteerde coaching redelijke bekendheid binnen de psychologie. Daardoor heb ik ook nog een paar andere mooie opleidingen en bijscholingen kunnen volgen om mijn kennis uit te breiden en up to date te houden.

Natuurlijk bestaat mijn leven niet alleen uit werk en paarden. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met het maken van decoraties van stof. Bijvoorbeeld leuke ganzen voor Pasen of paddenstoelen van stof voor de herfst. Ik lees graag en veel. Vooral trillers en vakliteratuur.
Andere weetjes over mij; Ik heb twee katten. Ik ben gek op pasta en pizza. Ik ben voor de helft van Deense afkomst en geboren in 1981.

Wil je weten wat ik met de paarden voor jouw kan betekenen, neem dan gerust en vrijblijvend contact met me op om kennis te maken!