Coaching of psychologische hulp

Ben jij op een punt in je leven gekomen waarop je vast loopt? Moet je moeilijke keuzes maken? Werk je te veel en/of ben je gestresst? Heb je problemen binnen je relaties? Of zijn er andere situaties die je graag met iemand wil bespreken?

Wil je samen met een bijzondere coach op zoek naar inzichten en mogelijke oplossingen? Een bijzonder getalenteerde coach die jou niet veroordeelt? Een coach bij wie je puur jezelf kan zijn? Een coach zonder eigen interpretaties. Een coach die puur terug geeft wie jij bent en waar je knelpunten zitten!

Ik wil jou graag in contact brengen met deze bijzondere coach: HET PAARD.
Bij Paard en Balans kan je terecht met al je coachingsvragen. Daarnaast biedt Paard en Balans ook hulp bij psychosociale problematiek. Wil jij een sessie met één van mijn lieve coachingspaarden en samen met mij op zoek gaan naar nieuwe inzichten en oplossingen? Maak dan snel een afspraak met mij en de paarden!

Losse sessie. 119,-
Het onderwerp van de sessie is gebaseerd op jouw eigen specifieke coach- of hulpvraag.

Een 10 weken traject. Totaal 11 sessies. 1100,-
– Tijdens het traject gaan we aan de slag met jouw hulpvraag en/of ontwikkelpunt. Maatwerk dus.
– 5 sessies coaching/therapie met paarden en na een aantal maanden 1 opfris sessie.
– 5 sessies per telefoon of online.
– Persoonlijk werkboek met reflectievragen

Het ‘van K naar PK’ traject. Totaal 5 sessies. 549,-
Voor mensen met of genezen van kanker of hun naasten.

VIP dag Vraag naar de mogelijkheden

Vergoedingen
De psychologische hulpverlening bij Paard en Balans wordt door de meeste verzekeringen deels vergoed vanuit aanvullende verzekeringen. Informeer bij je eigen verzekeraar of je verzekerd bent. Je kan hiervoor de volgende codes gebruiken: AGB Hulpverlener 90111311 – AGB Praktijk 90070180.

De voor- en nabesprekingen vinden plaats in een gezellige huiselijke sfeer, al dan niet bij de kachel. De sessie met het paard vindt buiten in de paddock plaats. Tijdens de sessie zijn er geen andere activiteiten op stal waardoor de privacy is gewaarborgd. In het natuurgebied naast de stal kan je na de sessie nog even heerlijk wandelen, voordat je weer verder gaat met het leven van alledag.