Coaching

Ben jij op een punt in je leven gekomen waarop je vast loopt? Moet je moeilijke keuzes maken? Werk je te veel en/of ben je gestresst? Heb je problemen binnen je relaties? Of zijn er andere situaties die je graag met iemand wil bespreken?

Wil je samen met een bijzondere coach op zoek naar inzichten en mogelijke oplossingen? Een bijzonder getalenteerde coach die jou niet veroordeelt? Een coach bij wie je puur jezelf kan zijn? Een coach zonder eigen interpretaties. Een coach die puur terug geeft wie jij bent en waar je knelpunten zitten!

Ik wil jou graag in contact brengen met deze bijzondere coach: HET PAARD.
Wil jij een coachingssessie met één van mijn lieve coachingspaarden en samen met mij op zoek gaan naar die nieuwe inzichten en oplossingen? Maak dan snel een afspraak met mij en de paarden!

Tarieven
Losse coachingssessie: € 150,-
Coachingstraject (5 sessies): € 695,-
Prijzen zijn exclusief BTW.

De voor- en nabesprekingen vinden plaats in een gezellige huiselijke sfeer, al dan niet bij de kachel. De coachingssessie met het paard vindt buiten in de paddock plaats. Tijdens de coachingssessie zijn er geen andere activiteiten op stal waardoor de privacy is gewaarborgd. In het natuurgebied naast de stal kan je na de sessie nog even heerlijk wandelen, voordat je weer verder gaat met het leven van alledag.