Inzicht in jezelf, anderen en het leven!


Laat onze paarden je helpenCoaching of psychologische hulp

Ben jij op een punt in je leven gekomen waarop je vast loopt? Moet je moeilijke keuzes maken? Werk je te veel en/of ben je gestresst? Heb je problemen binnen je relaties? Of zijn er andere situaties die je graag met iemand wil bespreken?

Wil je samen met een bijzondere coach op zoek naar inzichten en mogelijke oplossingen? Een bijzonder getalenteerde coach die jou niet veroordeelt? Een coach bij wie je puur jezelf kan zijn? Een coach zonder eigen interpretaties. Een coach die puur terug geeft wie jij bent en waar je knelpunten zitten!

Ik wil jou graag in contact brengen met deze bijzondere coach: HET PAARD.
Bij Paard en Balans kan je terecht met al je coachingsvragen. Daarnaast biedt Paard en Balans ook hulp bij psychosociale problematiek. Wil jij een sessie met één van mijn lieve coachingspaarden en samen met mij op zoek gaan naar nieuwe inzichten en oplossingen? Maak dan snel een afspraak met mij en de paarden!

Losse sessie
Het onderwerp van de sessie is gebaseerd op jouw eigen specifieke coach- of hulpvraag.

Stop met piekeren
3 sessies, waarin je leert hoe je het piekeren een halt toe kunt roepen en meer in het hier en nu kunt leven.

Inzicht in jezelf
3 sessies, waarin je inzicht krijgt in je eigen reactiepatronen en of deze handig zijn of juist niet.

Ontwikkel je leiderschap
3 sessies, waarin je inzicht krijgt in jouw manier van communiceren en leiding geven én gaat oefenen met andere vormen van leiderschap.

Vergoedingen
De psychologische hulpverlening bij Paard en Balans wordt door de meeste verzekeringen deels vergoed vanuit aanvullende verzekeringen. Informeer bij je eigen verzekeraar of je verzekerd bent.

Tarieven*
Losse sessie: € 150,-
Stop met piekeren pakket: € 375,-
Inzicht in jezelf pakket: € 375,-
Ontwikkel je leiderschap pakket: € 375,-
*Prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW; voor zakelijke klanten exclusief BTW.

De voor- en nabesprekingen vinden plaats in een gezellige huiselijke sfeer, al dan niet bij de kachel. De sessie met het paard vindt buiten in de paddock plaats. Tijdens de sessie zijn er geen andere activiteiten op stal waardoor de privacy is gewaarborgd. In het natuurgebied naast de stal kan je na de sessie nog even heerlijk wandelen, voordat je weer verder gaat met het leven van alledag.